Ročník 2013

FOOD FESTIVAL KARLOVY VARY 2013

Milí hosté, degustátoři,

máme radost z vaší návštěvy na letošním pátém ročníku gastronomického festivalu v Karlových Varech. Ochutnali jste na 5000 porcí specialit a hlasovali pro své favority. O jeden jediný hlas vyhrál tým Thermalu nad týmem Grandhotelu Pupp. V těsném závěsu se umístila gastronomie hotelu Royal Regent a speciality Hostince Na Statku. Z Lázní Jáchymov si přivezli talisman v podobě roztomilého Radonka, avšak na přední příčky vaší oblíbenosti si musejí počkat až do příštího ročníku.

Zkusili jste si někdy otevřít ústřici? Není to jednoduché a je lepší přípravu této delikatesy přenechat odborníkům. V prvním ročníku "Karlovarského ústřicování" šlo nejen o čas, ale také o kvalitu oddělení ústřice od škeble. O bezpečnost soutěžících se postarala speciální drátěná rukavice.  

Pořadí

Jméno

Společnost

Čas

1.

Petr Svoboda

Thermal

0:07:09

2.

Jana Boháčková

MAKRO Karlovy Vary

0:09:41

3.

Lukáš Paluska

Carlsbad Plaza

0:10:06

4.

Václav Hanisch

Grandhotel Pupp

0:11:46

5.

Milan Matoušek

Carlsbad Plaza

0:12:33

6.

Pavel Bicek

Carlsbad Plaza

0:12:44

 

 

 

 



Prvotřídní ústřice typu Belon byly poté k ochutnání ve stánku Makro a zájem byl veliký.

Na startu závěrečného běhu Vrchní, prchni se sešlo na dvě desítky závodníků a předvedli výkon hodný svého vzoru ze stejnojmenného filmu. Rok uběhne jako voda a těšíme se na společné gurmánské zážitky při FOOD FESTIVALU KARLOVY VARY 2014!