Ročník 2015

OCHUTNALI JSTE

MAKRO Cash & Carry
Kromě specialit na stánku se přijďte podívat na MAKRO soutěž šéfkuchařů "Karlovarské burgrování".
Cílem bude vytvořit v časovém limitu dva hovězí burgery dle vlastní fantazie a chuti.

Hotel Thermal
Rubínový marinovaný losos a limetková panna cotta
*****
Krém z červené čočky s kurkumou, římským kmínem a kapkami citrónové esence
*****
Piccata z bio Saalowské panenky sous vide, s chřestovým cappuccinem, houbovou caponatou a celerovým parfait
*****
Levandulový tvarohový dortík s mandlovým prachem
 

Grandhotel Pupp / CZECH SPECIALS
Galantina z jarního kuřátka s bylinkovou pěnou a chřestem, rajčatové chutney se zázvorem a chips z francouzské bagety
*****
Vepřový šťavnatý bok připravovaný metodou sous vide na černém pivě, kedlubnové zelí a klínovecký klouzák
*****
Koláče a dorty z cukrárny pana Puppa
*****
Alko a nealko koktejly od mladých barmanů Střediska praktického vyučování při Grandhotelu Pupp 

Hostinec Na Statku / CZECH SPECIALS
Pastrami podávané na kváskovém chlebu s domácí majonézou doplněné kyselou okurkou a červenou cibulkou
*****
Roládka s medvědím česnekem a krémem z mascarpone podávaná na bagetce s opraženým sezamem
*****
Cibulový krém s liškami a tymiánovými krutonky
*****
Krůtí roládka plněná jemnou drůbeží fáší a zeleným chřestem podávaná s variací listových salátů s medovým dresinkem
*****
Králík na česneku a černém pivě podávaný s bramborovými šulánky
*****
Masová variace na jehle přelitá pivní redukcí podávaná s bramborovo-pohankovými plackami
*****
a nebudou chybět sladké dezerty

Gourmet Restaurant Villa Patriot / CZECH SPECIALS
Terina z tučných husích jater Foie Gras s jablkovým Brunoise a redukcí z červené řepy , chillie a s domácí ciabattou
*****
Vepřové líčko dušené v černém pivě s nastavovanou kaší, karotkou a espumou z černého piva
*****
Čokoládový dortík pečený bez mouky s pomerančovou omáčkou 

Club Imperial
Výběr lahodných koktejlů
Cocktail Food Cup
Cocktail Celery Gimlet 

Spa Resort Sanssouci
Jemný bramborový salát s chřestem a tartarem z uzeného pstruha 
*****
Konfitovaný vepřový bůček z přeštického vepře, zelí z červené řepy, kulatý bramborový knedlík
*****
Citrónový koláč s espuma omáčkou z granátových jablek 

Hotel Olympia Hotel Aqua Marina
Mexická polévka v dlabaném chlebu 
*****
Frissé salát s kuřecími kousky a malinovým dipem
*****
Žabí stehýnka se salsou verde
*****
Hovězí líčka po burgundsku s perníkovým knedlíkem

Quisisana Palace
Lososové trio / citronová tráva / omáčka teriaky
*****
Hovězí líčka na červeném víně / pastyňákové pyré / mrkvová sláma / konfitované brambory
*****
Mini Sacher dort s vanilkovou šlehačkou / omáčka z lesního ovoce 

Smíchovský pavilon
Terinka z kančích kolínek s cibulovým octem, pečivo 
*****
Pikantní gulášová polévka z jelena, pečivo 
*****
Kančí guláš se špekovým knedlíkem 
*****
Pomalu tažená hovězí nožička na červeném víně 

Restaurant Villa Dvorana
Tian z lilku a cukety s kozím sýrem, rajčatovým chutney a francouzskou bagetou

*****
Carpaccio z červené řepy s mozzarellou a lehkým balzamikovým vinaigrette,
sypané pistáciovými ořechy
*****
Vepřová žebra marinovaná v medu a chilli podávaná s dipem a bylinkovou bagetou 
*****
Dušená hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině podávaná s kaší z pečených brambor 

Royal Regent
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
*****
Vegetariánský burger
*****
Telecí líčka na tmavém pivu a kořenové zelenině, mačkané brambory
*****
Vepřová panenka plněná medvědím česnekem, konfitovaný bůček, hlávkové zelí, bramborový knedlíček s houskou

Nebe v hubě
Regionální potravina Karlovarského kraje
Krásenské čajování