Co jste ochutnali v roce 2016

1) SPV

ALKOHOLICKÉ KOKTEJLY: Medový mls a Český mok

NEALKOHOLICKÉ KOKTEJLY: Vínoa a Moštík

2) GRANDHOTEL PUPP

Husí paštika v mandlové krustě, brusinková omáčka, cibulovo-švestkové chutney, salát frisée

Zvěřinové ragú na červenám víně se zeleninou a houbami, máslové nočky

Koláče a dezerty z cukrárny pana Puppa

3) MAKRO

Káva a koláčky

Zelný salát s fenyklem a jablky

Vepřová žebra

Okurková limonáda, vinný střik s bezinkovým likérem, víno, džus, ovocný destilát

4) LH THERMAL

Fenyklové carpaccio s krabím masem, vanilkovým olejem a jedlými květy

Cappuccino z chřestu a medvědího česneku

Jelení medailon s houbovým prachem připravovaný ve vakuu, batátové ragout se smrži a kaviár z portského glassé

Čokoládový pohárek s pěnou z karlovarského likéru a cukrovou pavučinou

5) ROYAL REGENT

Staročeská koprová polévka

Smažené palačinky plněné špenátem a sýrem, česneková omáčka

Karlovarský guláš s houbami, karlovarský knedlík

Vepřová krkovička na medu, červené zelí s jablky, špekové knedlíky

Domácí lívance s hruškovým rozvarem a medem

6) OLYMPIC PALACE

Tartar z červené řepy s kysanou smetanou

Grilovaná jehněčí kotletka s pečenou bramborou plněnou pyré z fazolek a hrášku

Hrušková buchta s vlašským ořechem a karamelem

7) ŠPUNT & KNOFLÍK

Cheese Burger (Bio maso z plemene Angus / farma Hlinky, sýr Cheddar, slanina, čerstvá zelenina, domácí majonéza)

Vepřová žebra BBQ s čerstvým chlebem

Sandwich s marinovaným vepřovým masem, salátem coleslaw, cherry rajčátkem

Domácí marinované olivy

Cheesecake s malinovou omáčkou

Špuntíkův mrkvový dort s domácí šlehačkou

SPECIÁLNĚ VYBRANÉ NÁPOJE: Špunt&knoflik, BecherGinger, Negroni, Sweet Mandarine, Nealko Špunt&Knoflik

8) VILLA DVORANA

Terinka z drůbežích jatýrek připravena na portském víně

Dýňový krém s pomerančovou kůrou a zázvorem

Melanzáne alla parmigianá

Vepřová žebra marinovaná v medu a chilli

Vybrané víno bílé a červené

9) HOSTINEC NA STATKU

Gravlax (marinovaný losos s ginem) podávaný na vícezrnné bagetce potřené pestem z medvědího česneku

Vepřový rillettes na kváskovém pšenično-žitném chlebu dekorovaný cibulkou, kapií a petrželkou

Pastrami sandwich (naložené, uzené a pomalu vařené hovězí maso s ruským dresinkem a sterilovanou okurkou, obklopené kváskovým chlebem)

Jemný krém z medvědího česneku s krutonky se zlatým lnem

Dlouze pečené vepřové karé podávané na vinné pohance s hlívou ústřičnou a listovým špenátem přelité demi glace a dekorované hoblinkami parmazánu

Mini Meringue s lemon curd / Bezlepkové domácí sušenky s variací oříšků a sušeného ovoce / Variace svatebních koláčků / Limonáda

10) SMÍCHOVSKÝ PAVILON

Polévka - zvěřinové ragú

Paštika z mufloního ramínka v anglické slanině s brusinkami

Kančí gulášek z mladého divočáka z toužimských hvozdů, zahuštěný pardubickým perníkem s vídeňskou cibulkou a malými špekovými knedlíčky

Jelení žebra na povidlech

11) SAVOY WESTEND

Tacos s trhaným vepřovým masem a koriandrem

Hovězí žebra BBQ, mačkaný brambor nebo pečivo

Petit gateau, citrónový krém a pečený sníh

Petit gateau, krém a maliny

Domácí okurková limonáda

12) SPA RESORT SANSSOUCI

Salát z tarhoni s nakládanými rajčaty, doplněný sušenou šunkou a parmezánem

Pomalu pečený hovězí krk s glazovanou cibulkou a bramborovou buchtou

Kokosový dortík s pěnou z bílé čokolády a bazalky

13) CLUB IMPERIAL

Cocktail bar

 

Food Festival Karlovy Vary